Waar kan ik je mee helpen?

PR | communicatie | marketing | contentmanagement | social media | kracht van beeld en woord | ik laat je shinen

Schrijven | nieuwsbrief | website | online

Ik denk graag mee over waar jij of je organisatie het meest behoefte aan heeft. Dit kan zijn door eenmalig iets voor jou of je organisatie op te leveren. Denk bijvoorbeeld aan het schrijven en/of redigeren van teksten; het bouwen en schrijven van een nieuwe website; het professionaliseren van je website. Het ontwerpen en schrijven van een cv dat wél opvalt tussen alle brieven.

Maar beeld-woord kan ook betrokken zijn door online kanalen op elkaar af te stemmen en regelmatig te posten op social media. Of het maken van de nieuwsbrief en/of de website bij te houden. Als je mij vraagt dan krijg je altijd een creatieve en andere invalshoek.

Portfolio Vicki Brownhuis van Judith Kielman
Sales en marketing

Sales | marketing | communicatie

Judith heeft lang ervaring bij commerciële organisaties in de sales, marketing en communicatie. Daarin heeft ze zowel strategisch, als tactisch als operationeel gewerkt. 

Communicatie

Communicatie is onlosmakelijk verbonden met ons mensen. Iedereen communiceert en iedereen denkt er verstand van te hebben. Goed communiceren vraagt kennis en inzicht in de huidige trends; de dynamische wereld en de veranderende normen en waarden. 

Het is belangrijk om transparant te zijn in doen en laten. 
Om gezien en herkend te worden, moet je zichtbaar zijn. Daar hoort in ieder geval een goede en up to date website bij die uitstraalt waar je voor staat.

Ook is het belangrijk om jezelf online te laten zien. Dat is een makkelijke manier om regelmatig berichten of artikelen te posten die een kijkje geven in de sfeer en professionaliteit van je bedrijf.

portfolio Beeld-Woord

Manier van werken

Eerst voeren we een verkennend gesprek waarin duidelijk wordt waar jij behoefte aan hebt. Ik stel wat verhelderende vragen. Altijd met oog voor wat jij wilt uitstralen; jouw strategie, missie en visie.

Daarna maak ik een offerte. Die nemen we door of alles erin staat en of het precies is wat je bedoelt.Dan ga ik aan het werk en maak een concept. Dat bespreken we weer en kunnen we bijschaven. Wanneer jij akkoord bent, vervolmaken we de tekst, website, magazine of ander gevraagd product.

Ik kan nieuwe content maken, maar meestal ga ik uit van teksten die ik krijg en die herschrijf ik, zodat er een eenduidige uitstraling is.

illustratie werkwijze Beeld-Woord
Samenwerken met Desiree Kramer van DEESgrafisch

Samenwerking

Ik werk onder andere samen met Desiree Kramer – DEESgrafisch. Zij is professioneel grafisch vormgever. Wij versterken elkaar in woord en beeld.

Wij werken samen aan bijvoorbeeld websites. Desiree bouwt ze in WordPress en maakt het design. Ik kijk naar de opbouw, structuur en invulling. Je kunt ons ook vragen voor het maken van magazines, nieuwsbrieven, nieuwe huisstijl etcetera.

Ik onderhoud contact met externe bureaus voor drukken en printen. 

Tijd en geld

Organisaties besteden vaak te weinig tijd aan de operationele kant van communicatie. Er is te weinig mankracht en iemand vast aannemen is ook geen optie. Beeld-woord biedt graag haar diensten aan. Zullen we de mogelijkheden onderzoeken? 

Denk aan het up to date houden van je website. Of het regelmatig versturen van de nieuwsbrief. Het posten van content op social medial.

Het (her) schrijven van een duidelijke tekst voor een presentatie, flyer of het maken van een banner of poster.

kennismaken met Judith Besselink Kielman tijd en geld

Wie is Judith Kielman nog meer?

Ik ben kunstenaar. Naast mijn werk volgde ik de opleiding aan de Vrije Academie voor Beeldhouwkunst.
Ik maak (meestal) mensbeelden in steen, brons, hout, portretten in olieverf en andere materialen. Ik exposeert regelmatig. Bekijk mijn beelden. 

Kunst Judtih Kielman Beeld-Woord

Belladonna

albast en azobé sokkel

Kunst Judtih Kielman Beeld-Woord

Oermoeder

serpentijn

Kunst Judtih Kielman Beeld-Woord

Trots

keramiek en in brons

Kunst Judtih Kielman Beeld-Woord

Puur

brons met azobé sokkel

Scroll naar boven